onsdag 4 mars 2009


Vår lila svamptjej är helt galen i att klä sig i mössor och kepor. 
Valet för dagen var mammas vita mössa. Ganska söt, klart sötare än gårdagens DeWalt-keps som hon dessutom hade den "goda" smaken att ha bak-och-fram.


Love lyckades trots den repiga halsen frambringa skratt även idag. 
Fan, vad vi har underbara barn. 

Host, host, host...

Love har varit hängig hela dagen. Han har torrhosta och man ser hur han lider när han hostar, stackarn. Tydliga tecken på att han också har ont i halsen. Det är fan skitjobbigt när man ser hur ens barn lider och man är helt maktlös att göra nåt åt saken. Innan han gick och la sig klagade han på att han hade ont i magen också.. vi tryckte upp en halv Ipren i lillen och nu är det bara att hoppas på det bästa, annars blir det att vabba mañana. Nåja, det blir mysigt isf. Bara jag och Love, lite snask och Byggare Bob... 

Fast vi håller alla tummar, räknar kallt med att ni hjälper till!

En snabb uppdatering om gitarrspelandet är väl på sin plats också. Det går upp och ned. Står och stampar litegrann fast det går långsamt framåt. Det är knepigt med att slå upp och ned med plektrum, den lilla jävla plastbiten vill inte ligga still mellan fingrarna. Sen har jag problem med att snabbt byta ackord fortfarande. Men, jag antar att tålamod är en dygd.

Carro + Vitt = Sant

Igår fick vi sälja våra sängbord som vi lagt ut på blocket. Vi har tagit ett par från Carros mamma som ska målas, jo.. vita. För pengarna stack jag idag och köpte en kagge vit färg. 

Först till rakning är dock sekretären i vardagsrummet (se bilden). Sen följer vardagsrumsbordet, kökssoffan, sängborden och en bokhylla som ska stå i Hollys rum..! 

Vi har även lagt ut matbordet + stolarna som står i vardagsrummet till försäljning. En tjej från Piteå nappade och ska hämta paketet på lördag. Hoppas nu hon inte backar ur! Vi ska i stället köpa ett äldre bord med sex stolar, inte nödvändigtvis av samma modell, som ska målas... jajamän! Ni gissade rätt, vitt! Vi, eller jag egentligen, ansåg att det inte passade in i vår numera äldre men uppiffade (läs; vita) stil. Nu återstår att se om vi får sålt surroundsystemet och micron. Det känns som att marknaden är hetare för allt där ordet IKEA ingår.

I morgon är det slutspelsdags! Äntligen! Nu jävlar ska Linköping få smaka Skelleftestålet. Eller.. tja, egentligen har jag inga som helst förhoppningar men.. jag är nervös redan. 

Måste få avsluta med en liten låtlista:
En favorit!

lite fräscha sommartoner...

..och en vacker bit av Randy Newman