onsdag 4 mars 2009

Carro + Vitt = Sant

Igår fick vi sälja våra sängbord som vi lagt ut på blocket. Vi har tagit ett par från Carros mamma som ska målas, jo.. vita. För pengarna stack jag idag och köpte en kagge vit färg. 

Först till rakning är dock sekretären i vardagsrummet (se bilden). Sen följer vardagsrumsbordet, kökssoffan, sängborden och en bokhylla som ska stå i Hollys rum..! 

Vi har även lagt ut matbordet + stolarna som står i vardagsrummet till försäljning. En tjej från Piteå nappade och ska hämta paketet på lördag. Hoppas nu hon inte backar ur! Vi ska i stället köpa ett äldre bord med sex stolar, inte nödvändigtvis av samma modell, som ska målas... jajamän! Ni gissade rätt, vitt! Vi, eller jag egentligen, ansåg att det inte passade in i vår numera äldre men uppiffade (läs; vita) stil. Nu återstår att se om vi får sålt surroundsystemet och micron. Det känns som att marknaden är hetare för allt där ordet IKEA ingår.

I morgon är det slutspelsdags! Äntligen! Nu jävlar ska Linköping få smaka Skelleftestålet. Eller.. tja, egentligen har jag inga som helst förhoppningar men.. jag är nervös redan. 

Måste få avsluta med en liten låtlista:
En favorit!

lite fräscha sommartoner...

..och en vacker bit av Randy Newman



Inga kommentarer: