lördag 21 februari 2009

En förmiddag på Kilgatan

Äntligen! Till slut vågade sig termometern ned till mer humana -3 grader och familjen Bitén kunde återigen gå ut och göra Kilgatan osäkert! 

Ganska snabbt stötte vi ihop med The West street Connection; dvs Harry (1,5) från rö'huset och Jack (2,5) och Elle (1,5) från brunhuset som var ute och luftade sina föräldrar. Love och Holly var som kalvar på grönbete ute i snön. Jag tror Love fick i sig en 15-20 liter snö, och Holly drog bobar och pulkor sammanlagt till Bastuträsk och tillbaka. Sen hjälper det till att pappa blir ungefär 6-7 år gammal när jag kommer i kontakt med snö. En grym förmiddag! Barnen är ganska mosiga nu, vill jag lova (se bilden)

Men lagom innan vi skulle gå hem var Maria tvungen att ta ned mig på Jorden igen. Hon ska sitta i loge under dagens ödesmatch mot Ängelholms stolthet, Rögle. Eftersom jag inte har någon barnvakt och Carro jobbar till 16.00 vacklade jag något av det slaget i mellangärdet. Medan jag var ur balans passade PO på att leverera dödsstöten i form av; "Jaha, då blir det att kika på melodifestivalen ikväll då?". Det var den förmiddagen. Och inga folköl har jag heller.. 

Nåja, bara att bita ihop, ta på sig den paljettförsedda sparkdräkten och gå in i rollen. Rock on Rickfors! Men framför allt, rock on AIK! Vinst ikväll är ett måste...