måndag 2 mars 2009

Loppisfynd!


Det behöver inte vara dyrt för att man ska bli glad... Endast tio kronor!
Hallå hallå! Ja, som föregående bloggare redan har skrivit var vi ju på loppis och auktion igår. Jag blev överlycklig då jag fick se att den söta lilla pinnsoffan stod i Hollys rum när jag kom hem. Fick den för 300 kr och det tycker jag var ett riktigt klipp, för den är så otroligt nätt och lättplacerad. När jag dessutom hade fått den lilla Bambi figuren kände jag mig som en riktig vinnare, jag har börjat samla på dessa små sötnosar och nu har jag tre... Jag älskar verkligen Adams surprise egenskap som han har. Jag har frågat ett antal gånger idag om gubben från auktionsfirman har hört av sig och Adam har hållit masken bra må jag säga. När jag dessutom vet hur mycket han har stressat för att hinna få hem allting för min skull så blir jag ju lite mera kär... Han är så omtänksam. Hoppas vi hittar nya matrumsmöbler snart då det verkar som att våra gamla nästan är sålda. Jippi!

Överraskning!

Dom ringde från auktionen idag och meddelade att vi vunnit budgivningen på en liten näpen pinnsoffa som Carro älskade (tror den ser ut som den på bilden). Vi har också vunnit budgivningen på ett litet porslinsrådjur som tydligen är gammalt och enligt Carro väldigt inne igen. Börja samla på porslinsfigurer känns ju jävligt ungdomligt (ironi) om du frågar mig... men det spelar ingen roll, gissa vem som kommer att bli överlycklig?!

Dessutom har vi idag sålt vårt matsalsbord med stolar men Carro vet inget om det heller.

Jag har löjligt svårt att motstå frestelsen att ringa och berätta men tänker att det vore en skön överraskning om jag hade hämtat grejerna när Carro slutar så de bara står hemma.. Tror hon skulle gilla den överraskningen. Hur det nu ska gå till att hämta barn, laga mat, fixa släp och köra till förorten gud glömde (Ske-hamn) innan 18.00... aja, det är en senare fråga.

Loppis och helgbus

I fredags var våra grannar Björks på besök. Vi drack vin och surrade. Så småningom fick jag till en runda TP... men vi var för kassa för att hinna klart. Lag Björk/Wahlberg får stå som regerande mästare tills nästa gång!

I lördags var ju tanken att det skulle vara sol så det skulle vara grilla-korv-och-dricka-choklad-läge men istället var det lätt snöfall. Carro drog på stan, Peo och Maria drog på Edda och Ola och Mikaela var bortflugna. Kvar var bara jag och barnen.. så vi åkte pulka istället! Vi har ett mindre fjällmassiv en bit bort där barnen var och klättrade ett tag. Pappa var bra sugen på att testa plastboben i ett fett hopp men avstod pga av de stora riskerna för förstörd utrustning/pappa. Holly är lite för liten ännu för ojämn, snöig terräng men hon kämpade på. Hon tyckte det var särskilt kul att backa ned över kanten och kana ned på mage, sen fick pappa hämta och bära upp. Love noterade också att det såg kul ut men efter två testrundor ansåg han det överskattat och upptäckte istället ett hål som han förtjust tryckte ned armarna i! Lite roar små va?

Jag hade inga planer alls att gå och se den obetydliga matchen mot Linköping men när Mikaela ringde och frågade om jag ville ha Olas säsongsbiljett blev gratis helt enkelt alldeles för gott för att motstå. Men efter två perioder åkte jag hem igen. Det är en märklig känsla att se på hockey när matchen inte betyder något. Tyst på läktaren, ingen nervositet och lugnt på isen.. tråkigt. huvva. Tur att slutspelet drar igång snart! Då jävlar, Linköping!

Igår var det loppis, auktion i Ske-hamn och middag hos farfars. Om vi fyndade? Det antar jag att Carro kommer att blogga vidare om, men jag fyndade iaf en gitarr i förrådet hos farfar. En Levin akustisk gitarr från 1950. Helt ospelbar för en nobody som jag men jävlig väderbiten och schysst.

Fred och kärlek