torsdag 26 mars 2009

Hållpunkter

Har inget att meddela egentligen. Allt är status quo.
Kan berätta en sak förresten, jag och min livskamrat kikade på film från julen i förrgår. Det är såna gånger man märker hur barnen utvecklas. Sen jul har Holly blivit så stor, och duktig på prata. Hon har ett väldigt rent uttal, och kan så många ord. Hon räknar en del också. Sen tycker hon om att sjunga; favoriterna just nu är "Imse vimse spindel" och "Byggare Bob".

Carro är ledig i helgen och man skulle vilja hitta på något roligt tillsammans men det är typiskt nog fullbokat på var sitt håll. Jag har i morgon fredag en innebandyturnering där olika skattekontor möts. Umeå och Luleå kommer. Skellefteå är regerande mästare och jag tar på mig rollen som målskytt. Efteråt blir det en liten bankett på kontoret med öl och glädjescener.

På lördag ska Carro jobba extra på dagen och sen blir det snabbt klädbyte för middag med syster och pappa på Scandic.

Nåja, vi ska försöka ta oss på bio tillsammans till veckan. Stieg Larsson-rullen. Vi har varit på väg ett tag nu, men det är mkt snack och lite verkstad i det Biténska palatset. Sen har vi också bokat biljetter till den alternativa melodifestivalen på Västerbottensteatern. En improviserad festival framförd av improvisationsteatern Sälteatern, med gästspelare.

Inte ett helt spännande inlägg men det är planerna för helgen none the less.

Idag ska jag köpa nya sommardäck! Hur man kan se fram emot det är ett mysterium men jag är skitladdad!