fredag 20 februari 2009

Var hos tandläkaren idag... fy f-n vad jag avskyr att gå dit! Där ligger man helt utelämnad och förbannar sig själv för att man inte har använt tandtråden så flitigt som man borde och undrar om det syns att man har våldsflossat senaste veckan. När så tandhygienisten frågar om jag använt fluorsköljning som jag lovade sist jag var där, svarar jag ett vagt: - Aaohe (med munnen full av prylar)- sschöschökerr! Jag ser att hon ler bakom munskyddet och hon säger snällt att jag allt får försöka lite bättre för jag har ett hål och början till ännu ett mellan två tänder. När hon plockat ut de flesta apparaterna ur min mun så att jag kan göra mig förstådd, försvarar jag mig med att jag varit gravid (visserligen för drygt ett år sedan) och att jag då smååt mycket, men att jag nu börjat mitt nya duktiga tandvårdsliv med plackers, mellanrumsborstar och fluor! Att jag älskar godis och fortfarande småäter jättemycket och oftast är alldeles för trött för att använda tandtråd säger jag såklart inte ett ord om, för jag ska ju ändå bli mycket , mycket duktigare nu... Nu SKA jag verkligen det! Hon följer mig till kassan där jag skyndar mig att plocka på mig mellanrumsborstar och fluor innan vi bokar en tid för lagning... usch! Får veta att kalaset kommer att sluta på 1900 kr, inte kul alls när jag precis fått veta att jag behöver glasögon som kommer att kosta 3500 (var ju tvungen att hitta dom dyraste). Nåväl, får väl stryka lite saker på min shoppinglista som just nu är:

*prydnadskudde, presentpapper och tyg från Åhléns
*brödskrin från Duka
*bollfrans från Majkens
*spetsband och tyg från Ohlssons
*knoppar, muggar, fågelholk, skål och ljusstake från Indiska
*cd skiva A Camp
*kläder till mig och barnen
*klippning
*färg till Hollys rum

Blir inte lätt... Men nu ska jag passa på att se en snyftare, Ps I love you, under tiden min kära sambo har gitarrövningar i källaren. (I sitt pojkrum, inte mer än rätt att jag får ta relaxen och göra till mitt rum!!) It aint over yet!
Fredag morgon och ännu en fantastiskt kall dag. Kan inte minnas när termometern visade mindre än tvåsiffrigt senast, suck!

Jag har vaknat minst 500 gånger i natt, det är svinkallt ute, aik förlorade med 8-0 igår, bilförsäkringen ska betalas den här månaden och till råga på allt har jag inga ärenden att pyssla med på jobbet. Det verkar bli en bra fredag, det här... det blir inte bättre av att mina kollegor tror att mitt kontor är ett fritids för vuxna, dit de kan komma in och lägga ut hur värdelösa aik är och att de inte förtjänar annat än pest och magsjuka hela gänget! Västerbottningar är ena jävla mörkermänniskor egentligen, speciellt äldre män. I ljuset av deras livsinställning idag är jag en duracellkanin på prozac.
Tur att jag har en sambo som försöker vara positiv och få mig på rätt köl. Det kan behövas efter idag. Nåja, två koppar kaffe brukar kunna råda bot på det mesta! Dessutom har jag jäkla charmiga barn. Ett leende från dom brukar göra underverk..

Folk på jobbet ska på after work på onsdag, med mat och öl på Kåffein. Låter trevligt men jag får se om jag hänger på. Jag har anmält mig till månadens friskvårdspass kl 08:00 dagen efter; självförsvar på Soo Shim. Det går inte helt hand i hand. Åldern börjar ta ut sin rätt..

"If not for you, winter wouldn't hold no spring, couldn't hear a robin sing. I just wouldn't have a clue, if not for you."
- Bob Dylan; George Harrison; Olivia Newton-John, If Not For You