söndag 15 mars 2009

Helg

Halloj. Kilgatan calling! Det var ett tag sen nu. 
Barnen är inte längre sjuka, så där på riktigt, men de är fortfarande orkeslösa. Sviterna av den här förkylningen verkar sitta i ett bra tag. Dom har varit ganska griniga nu i veckan, så till den milda grad att vi åkte med barnen till farbror doktorn för att kolla om de möjligen hade öroninflammation. Love fick ett njaaa.. lite rosa men mest troligt övergående (vi fick dock utskrivet penicillin utifall att...), och Holly fick ett blankt nej. Jag hade nästan hoppats på att båda skulle vara drabbade, då får man iaf en förklaring och kan lättare ha överseende med beteendet. Jag misstänker starkt att Love börjar närma sig den så vida omtalade treårstrotsen. Han testar, gråter, blir förbannad, trotsar... och det här är väl bara början.. nåja, vi gömmer huvudet i sanden och kallar det förkylning ett tag till. 

Båda barnen är i en väldigt mammig period och framför allt Holly, även om hon blandar och ger litegrann så är mamma nr.1 nu. Kul men också lite jobbigt med tanke på att hon är ganska slut nu, det betyder att hon blir väldigt klängig.

Nåja, i helgen var Carro ut på Club27, d.v.s. krogen för första gången på mkt länge. Hur det var lär hon säkert berätta sen. Det lät som hon haft det trevligt iaf. Jag satt hemma och kollade kvalserien, fikade och internettade. Holly vaknade 23 och var vaken till 01.30, hon hade en jäkla rinnsnuva som störde henne hårt när hon skulle in med tummen i sugkoppen till mun. Lite tröttsamt eftersom jag tänkte mig en lugn kväll.. 

I lördags var vi ute en timme men barnen orkade inte längre.. så det blev hemmavid hela förmiddagen. Sen var det hockey på Skellefteå Kraft.. hoj, vilken upplevelse! Ståpäls är ett tamt ord i sammanhanget. Grymt tryck av en publik där flertalet gissningsvis fått i sig ett par kalla.. det brukar bidra. Efteråt såg vi melodifestivalen, Carro satte, segerviss, en hunka på EMD, jag satte naturligtvis emot och valde Ugglan Joplin. Nära, nära... men programmets höjdpunkt var ändå Måns (startfältets mest överskattade låt/artist) min när publikens röst levererades, priceless!

Idag har vi bara njutit utomhus av årets första vårdag. Jag har skottat lite gångar och byggt en borg, vi har fikat i altanen och fått besök av både Jack och Adrian. Fullt ös hela dagen. Förbannat skönt med sol, droppande, fågelsång, och vårkänslor...! Ge mig mer, mer säger jag! Fast nu kan man väl räkna med en grå dag med snöstorm och åtta minus imorgon.. man ska aldrig vara för lycklig som Skelleftebo. Som grädde på moset torskar säkert aik med 5-0 i morgon. Men who cares, vi har visat dom jävlarna att vi inte är att leka med och gjort en kanonsäsong. Vi är trots allt bara en snedstuds från semi, med allt att vinna!

KRAFT mot CHOKLAD!

Fred.