fredag 27 februari 2009

Helg!

Godda'! Klockan är nu 15:15 på fredagseftermiddagen och det börjar klämta mot helg!

Solen gassar men temperaturen ligger på måttliga -7. Hur kallt det är märker man ju inte när man sitter på ett kontor och glor ut genom fönstret. Då kommer vårkänslorna smygandes. Mmm, jag känner mig lite väl fredagsglad.. skyller på solen.Ikväll blir det något glas vin och god mat. Längtar efter att slita fram grillen, men än är det kanske lite väl tidigt? I fjol kom den fram i början av april, vill jag minnas. Det var då snö kvar, och jag stod i handskar. Men det är något visst med att grilla...

Nåväl, hoppas att kanonvädret håller i sig hela helgen, då blir det en hel del rackartyg! Då åker pulkorna fram och skidorna på (nåja), och sen vi åka i backen. Tjo hej, vad det går! Eller nåt sånt.. typ.. ja, jag siktar åtminstone på en liten backe och lite korvgrillning med varm choklad och limpmackor me ost.
Det vore riktigt trevligt med lite vuxenbus på lördag kväll! Det var ett tag sen nu. Känner ett sug efter en trevlig vinkväll med sällskapsspel och tilltugg i goda vänners lag. Ett alternativ är en kväll i bastun/pojkrummet med manligt sällskap, under tiden damerna förlustar sig framför tv:n och Sveriges folkligaste underhållning, Melodifestivalen. Nåja, hoppas någon ringer och vill vara med oss.

Gitarren borde få sitt ikväll.. det har kommit lite väl mkt emellan oss på sistone känner jag, och gud ska veta att jag behöver träningen. Men vad gör man; hockeyn måste ju gå först. Skönt med uppehåll i en vecka nu. Slutspelet lottas på måndag och på torsdag börjar vi hemma mot.. tja, vem vet. Men det vore en dröm med HV71.