söndag 22 februari 2009

Ååh, nu har jag varit och gympat och gjort rätt för mig. Det är lika härligt varje söndag efter avslutat träningspass när man nyduschad fixar lite gott fika och kryper upp i soffan, gärna till ett nytt avsnitt av Heroes... Synd att man inte har någe chips, för det är ju nu man kan unna sig det med gott samvete :-) Men det finns visst lite Rocky road glass kvar från igår, bäst att skynda sig innan någon annan hinner före! Tjingeling

Igår var det som idag, fast lördag.

Hallå där! 

Gårdagen avrundades med en riktig femetta, när jag hade lagt barnen för lunchvila ringde telefonen och helt plötsligt var jag erbjuden en logeplats på hockeyn.. men jag hade ju fortfarade ingen barnvakt, men fem min senare ringde min omtänksamma kärlek från jobbet och hade grejjat barnvakt. På eget initiativ, bara så där! Underbart. Så jag fick se AIK spela sig klart för es nästa år och troligen slutspel i år. Sen avrundade vi kvällen med melodifestivalen och Rocky Road-glass. 

Appropå melodifestivalen. Jag slog vad med C om 50 kr att Molly skulle gå vidare på bekostnad av BWO, tji-tjing! Enkla pengar eftersom BWOs låt var det uslaste.. Däremot var väl EMD och Molly helt ok i ett annars mkt svagt startfält.

Nu till dagens äventyr. Måste börja med att säga att vi käkade en riktig hotellfrukost. Vi hade handlat ihop en riktig kvalitetsfrulle. Otroligt gott! Det måste vi unna oss oftare. Sen gick jag och barnen ut och jag skulle kunna kopiera gårdagens inlägg för idag gjorde vi exakt samma grej. Vi var hos Maria och PO och åkte bob i deras snöhög, tillsammans med Ola och Mikaela. Love och Jack lekte med varann riktigt bra, och det värmer i pappas hjärta! Nu börjar man nästan ana vad som komma skall med kompisar. Till sommaren kanske de kan busa så där att man knappt behöver engagera sig...! Kanon, kul för Love och skönt för oss att han kan leka med andra! 

Dessutom har Love och Holly börjat vara riktigt gulliga med varann. De tar varann i hand och kramas & pussas. Det händer allt oftare att de busar med varann, ska vi kanske börja få payback nu för att vi valde att ta några hundår när vi skaffade barn så tätt ihop? Det verkar så, baske mig!

Nu har vi precis badat, barnen sitter rena och påklädda och ser på Nalle Puh och jag ska ta tillfället i akt att svänga ihop söndagsmiddagen. Ha 're!